Plamen ključavničarstvo d.o.o. | Senadole 11 |  6224 Senožeče | Slovenija | kljuc.plamen@siol.net | 00386-41-536-439

Odvod za tuš s valovima
Odvod za tuš s valovima
Odvod za tuš s valovima
Odvod za tuš s valovima
Odvod za tuš s valovima
Odvod za tuš s valovima

Odvod za tuš s valovima 500(d)x60(š)x80(v)mm INOX

Odvod sa sifonom za ispust vode iz tuš kabine / kupaonice od nehrđajućeg čelika INOX 304 s debljinom materijala od 1,5mm poliranog na visok sjaj. Sifon ima i zatvor protiv smrada koji sprječava neugodne mirise. S prirubnicom za hidroizolaciju. Dimenzije 500mm(dužina) x 60mm (širina) x 80mm (visina). Dimenzije dužine i širine valjane su za dio koji je vidljiv nakon montaže proizvoda.
OEM:

Svojstva:

- visokokvalitetna izrada - komplet od nehrđajućeg čelika INOX AISI 304 polirano na visok sjaj (bez plastičnih dijelova), estetski ugodno rješenje za odvod vode iz tuš kabine
- prirubnica za povezivanje s hidroizolacijskim premazom
- sifon sa zatvorom koji sprječava neugodne mirise
- kompaktan odvod s iznimno visokim protokom vode i niskom visinom idealan je za novogradnje i adaptacije
- dobro pakirano i zaštićen nalijepljenom zaštitnom folijom

- odvod je odstranjiv za lakše čišćenje


Mogućnost izrade po narudžbe, a odabrati možete dimenzije, graviranje i uzorak. Nazovite nas na broj
telefona 00386 41 536 439

Slični proizvodi

  Predstavljanje poduzeća


  Zbog velike želje za stvaranjem i ljubavi prema metalima, 1993. godine najprije smo stvorili poduzeće PLAMEN Srečko Orel s.p. Tako smo do 2004. godine djelovali na području opće bravarije, kada smo zbog previsokih troškova najamnina i želje za vlastitim poslovnim objektom izgradili svoju bravarsku radionicu. Tako smo krenuli u budućnost s još većom motivacijom i entuzijazmom te vremenom stjecali dragocjena iskustva na području obrade metala. Godine 2008. zbog povećanja opsega posla preimenovali smo se u PLAMEN ključavničarstvo d.o.o. i tako počeli širiti paletu naših proizvoda od – raznovrsnih metalnih ograda, metalnih vrata, metalnih kućišta, podnih rešetaka, metalnih stepenica, itd. na još opsežniju ponudu koja danas obuhvaća i proizvode za slobodno vrijeme kao što su: peke u inox i metalnoj varijanti u više veličina, inox roštilji na drveni ugljen i plin u više veličina, inox lonac - doza za brzu pripremu drvenog ugljena itd.
  Svi naši proizvodi izrađuju se prema zahtjevima i potrebama kupaca. Veliki naglasak stavljamo na kvalitetu i rok isporuke te se brinemo da naše stranke uvijek budu zadovoljne.
  Da je to tako, potvrđuju i naše reference.

  Što su kolačići?
  Posjetom i korištenjem web mjesta pristajete na korištenje i snimanje kolačića.OK Saznajte više o kolačićima