Plamen ključavničarstvo d.o.o. | Senadole 11 |  6224 Senožeče | Slovenija | kljuc.plamen@siol.net | 00386-41-536-439

Rešetka podna inox s okvirom
Rešetka podna inox s okvirom
Rešetka podna inox s okvirom
Rešetka podna inox s okvirom

Podna rešetka s okvirom 300(š) x 400(d) x 30(v) mm INOKS

Podna rešetka otporna na kišu, vlagu i vremenske uvjete POGODNA ZA PRELAZAK VOZILOM.
OEM:
RL30040030RF
Stara cijena sa PDV:
110,43 €
Dodaj u košaricu

 

Rešetka od nehrđajućeg čelika AISI 304.
Bolja otpornost i dulji životni vijek od običnih pocinčanih i obojenih rešetaka.
Pogodna za unutarnju i vanjsku uporabu u podrumima, kuhinjama, mesnicama, garažama... gdje je potrebna velika nosivost (pogodna za prelazak vozilom).
Okvir sa sidrima za pričvršćivanje u beton.
 

Slični proizvodi

  Predstavljanje poduzeća


  Zbog velike želje za stvaranjem i ljubavi prema metalima, 1993. godine najprije smo stvorili poduzeće PLAMEN Srečko Orel s.p. Tako smo do 2004. godine djelovali na području opće bravarije, kada smo zbog previsokih troškova najamnina i želje za vlastitim poslovnim objektom izgradili svoju bravarsku radionicu. Tako smo krenuli u budućnost s još većom motivacijom i entuzijazmom te vremenom stjecali dragocjena iskustva na području obrade metala. Godine 2008. zbog povećanja opsega posla preimenovali smo se u PLAMEN ključavničarstvo d.o.o. i tako počeli širiti paletu naših proizvoda od – raznovrsnih metalnih ograda, metalnih vrata, metalnih kućišta, podnih rešetaka, metalnih stepenica, itd. na još opsežniju ponudu koja danas obuhvaća i proizvode za slobodno vrijeme kao što su: peke u inox i metalnoj varijanti u više veličina, inox roštilji na drveni ugljen i plin u više veličina, inox lonac - doza za brzu pripremu drvenog ugljena itd.
  Svi naši proizvodi izrađuju se prema zahtjevima i potrebama kupaca. Veliki naglasak stavljamo na kvalitetu i rok isporuke te se brinemo da naše stranke uvijek budu zadovoljne.
  Da je to tako, potvrđuju i naše reference.

  Što su kolačići?
  Posjetom i korištenjem web mjesta pristajete na korištenje i snimanje kolačića.OK Saznajte više o kolačićima