Plamen ključavničarstvo d.o.o. | Senadole 11 |  6224 Senožeče | Slovenija | kljuc.plamen@siol.net | 00386-41-536-439

Ugradni Odvod za tuš INOX 600(d)x60(š)x80(v)mm INOX
Ugradni Odvod za tuš INOX 600(d)x60(š)x80(v)mm INOX
Ugradni Odvod za tuš INOX 600(d)x60(š)x80(v)mm INOX
Ugradni Odvod za tuš INOX 600(d)x60(š)x80(v)mm INOX

Ugradni Odvod za tuš INOX 600(d)x60(š)x80(v)mm INOX

Model s prostorom za ugradnju željenih pločica. Odvod sa sifonom za ispust vode iz tuš kabine / kupaonice od nehrđajućeg čelika INOX 304 s debljinom materijala od 1,5mm poliranog na visok sjaj. Sifon ima i zatvor protiv smrada koji sprječava neugodne mirise. S prirubnicom za hidroizolaciju. Dimenzije 600mm(dužina) x 60mm (širina) x 80mm (visina). Dimenzije dužine i širine valjane su za dio koji je vidljiv nakon montaže proizvoda.
OEM:

Svojstva:

- za ugradnju pločica za estetski minimalistički ugodan izgled
- visokokvalitetna izrada - komplet od nehrđajućeg čelika INOX AISI 304 polirano na visok sjaj (bez plastičnih dijelova), estetski ugodno rješenje za odvod vode iz tuš kabine
- prirubnica za povezivanje s hidroizolacijskim premazom
- sifon sa zatvorom koji sprječava neugodne mirise
- kompaktan odvod s iznimno visokim protokom vode i niskom visinom idealan je za novogradnje i adaptacije
- dobro pakirano i zaštićen nalijepljenom zaštitnom folijom

- odvod je odstranjiv za lakše čišćenje


Mogućnost izrade po narudžbe, a odabrati možete dimenzije, graviranje i uzorak. Nazovite nas na broj
telefona 00386 41 536 439

Predstavljanje poduzeća


Zbog velike želje za stvaranjem i ljubavi prema metalima, 1993. godine najprije smo stvorili poduzeće PLAMEN Srečko Orel s.p. Tako smo do 2004. godine djelovali na području opće bravarije, kada smo zbog previsokih troškova najamnina i želje za vlastitim poslovnim objektom izgradili svoju bravarsku radionicu. Tako smo krenuli u budućnost s još većom motivacijom i entuzijazmom te vremenom stjecali dragocjena iskustva na području obrade metala. Godine 2008. zbog povećanja opsega posla preimenovali smo se u PLAMEN ključavničarstvo d.o.o. i tako počeli širiti paletu naših proizvoda od – raznovrsnih metalnih ograda, metalnih vrata, metalnih kućišta, podnih rešetaka, metalnih stepenica, itd. na još opsežniju ponudu koja danas obuhvaća i proizvode za slobodno vrijeme kao što su: peke u inox i metalnoj varijanti u više veličina, inox roštilji na drveni ugljen i plin u više veličina, inox lonac - doza za brzu pripremu drvenog ugljena itd.
Svi naši proizvodi izrađuju se prema zahtjevima i potrebama kupaca. Veliki naglasak stavljamo na kvalitetu i rok isporuke te se brinemo da naše stranke uvijek budu zadovoljne.
Da je to tako, potvrđuju i naše reference.

Što su kolačići?
Posjetom i korištenjem web mjesta pristajete na korištenje i snimanje kolačića.OK Saznajte više o kolačićima